Consument

Sanitair

“Wilt u uw badkamer verbouwen of veranderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen diverse merken aan u leveren zoals; Sphinx, Villeroy & Boch, Philip Starck, Duravit, Hans Grohe en nog vele anderen. Doordat wij ons materiaal bij de toonaangevende groothandels halen zoals de Technische Unie en Solar, kunnen wij bijna alles aan u leveren en bij u installeren.”

Dak

“Wij kunnen diverse dak werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals het vernieuwen van uw bitumen dakbedekking, kunststof dakbedekking, aanleg zinken dakgoten en loodaansluitingen. Ook hebben wij veel ervaring in het aanbrengen van lichtkoepels, alsmede dak doorvoeren voor bijvoorbeeld rookgas of open haarden. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanleg van een “groen dak” bijvoorbeeld door middel van sedum.

Onderhoud en aanleg CV & verwarming

“Wilt u centrale verwarming aangelegd hebben of heeft u problemen met u centrale verwarming? Geen probleem, wij kunnen dit vakkundig voor u in orde maken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.”

Ventilatie

“Het aanbrengen van ventilatie in uw badkamer, toilet of keuken kunnen wij voor u verzorgen”.